Wednesday, July 20, 2016

Suvitame ja küpseme

Kuuldavasti on käes kolmapäev. Kui nii, siis nii. Ajataju on suhteliselt kadunud nüüdseks. Aga pole hullu, puhkus ju veel kestab!

Hommikul oli meil taas hea võimalus toetada Sloveenia majandust turismimaksu tasudes. Järjekordne koopakülastus (Postojna) samuti tühjendas kenasti meie rahataskuid. Aga koobas oli muidugi suurejooneline ja vägev. Ja külm, ilmselgelt. Kuid olen endiselt seda meelt, et loodusimede nautimise eest sääraseid summasid üks inimene välja käima ei peaks. 
Porstojna koobas
Seega üksmeelselt otsustasime, et lõunatame juba hoopiski Horvaatias! Ja see oli mõistlik otsus. Rijeka linn pakkus meile väga maitsva eine! Ja seda otse Vahemere kaldal. Kaunis, rahulik, meeldiv... Kui see ei ole elu, siis mis oleks..
Rijeka linn
Ilm oli kuum ja meri nii kaunis, et järgmisena lihtsalt pidime minema randa. Vesi oli mõnus! Väga hea tunne oli oma ära küpsenud kehasid ja ajusid seal jahutada. Suht soodad oleme juba peast, kuumasombid või nii...
Aga ei tahaks kurta. Ilus on siiski. Igasugu erinevad mäed, sinised ja veel sinisemad jõed ja järved... Ja esimest korda siiski Vahemere ääres!
Nii kauneid külasid, ku Sloveenia põhjaosas, pole siin veel kohanud, aga eks näis, mida need kurvilised mägiteed meile veel pakkuda soovivad.

Ps, täna hommikul pääsesin alles Internetiavarstesse, mistõttu postitus veits vale kuupäevaga.

No comments:

Post a Comment