Monday, July 18, 2016

Pahurad hommikud.

Veetsime tänase päeva Austrias. Alustuseks olime kõik üksteise võidu hästi tõredad ja pahurad. Eks inimloom on ka loom - kui on nälg, siis väga normaalselt mõtted ei liigu. Ega vist ei aita kaasa meie hommikute laabumisele ka see, et meist pole vist keegi eriline hommikuinimene. Kuidagi me igatahes ühel hetkel liikuma saime.
Esimene vaatamisväärsus oli Billa pood. Turistid olid ikka täitsa silmad punnis ja korvid kuhjas. Pole välismaa asju enne näinudki :)
Poes käidud, hommikusöök söödud, läksime maa alla vanasse kipsikaevandusse (Seegrotte). Giidiga tuuritasime mööda hämaraid ja külmasid koridore. Ja paadiga sõitsime! Jah, maa all :) Nimelt on seal Euroopa suurim maa-alune järv (üle 6000 m²). See oli suhteliselt kena :)
Teine sihtpunkt oli Tierwelt Herbersteini loomapark. Seal jõudis alles tõeliselt kohale meile, et oleme jõudnud välismaale. Kuum on!! Loomi eriti palju polnud seetõttu näha. Pilti ei pane, sest pilti ei ole! Ei tee ma üldjuhul kinnipidamisasutustes loomadest pilti.

Viimane punkt oli üks pisike lossike nimega Hochosterwitz Castle. Kunni ei näinud, ju oli mujal...

Nonii, ja kuhu me nüüd oleme omadega jõudnud? Maksuparadiisi Sloveenia! Tahad riiki sisse saada? Maksa maksu! Tahad meie kiirteel sõita? Maksa maksu! Oi, kas sa oled turist! Maksa turistimaksu. Ei tea, kas julgeme homme üldse linna peale minnagi, kes teab, mis siin kõik veel maksuvääriline on :)
Homme tahame käia Itaalias lihtsalt lõunat söömas, vot selline elu!
Röömsaid hommikuid!

No comments:

Post a Comment